Contacto
Com? comença tot
Inici
Sentencies acomiadam
Repercusions
El perquè?
Noticies
Premsa
Fins i tot TV
Com s'acaba?
Contacte
Aixì ho explico
Final
Fì de la Instituciò
A la meva esposa

 RAC1  

¡¡ PARLEM DE SANITAT !!

Tres intents per la compareixensa a la Comissiò de Salut al Parmament de Catalunya, però el rodet "tripartit" (PSC+ERC+ICV) ho frena, no els convenia.

  1. Maig-2008
  2. Octubre-2008
  3. Desembre-2009

 Al menys hi ha algù que pareix es preocupa en demanar Justícia:  Sìndic      Sindic2

Però el principal culpable de que les votacions no sortissin fou ni mès ni menys que l’ìnclit de c.i. Sr. Uriel Bertran Arruè llavors seguint directrius d'ERC, i lo mès fort de el perquè?, doncs em digué personalment que, ell no estava disposat a que li traguessin 600 € per incomplir la disciplina de vot. O sigui la seva decència política no val “vint mil duros” que en dèiem abans, el seu mòvil politic es l'econòmic (què n'es de viu el pardal). I amb un cinisme fora de tota lògica, es permet criticar la feina “deguda per llei” de una Sra. Molt Honorable com es Pilar Fernàndez (Consellera de Justicia) en el seu treball guanyat amb unes oposicions.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al respecte penjo una carta que em va enviar el que presidìa la casa gran del Parc de la Ciutadella, avui amb una il·lustre pensió inversament proporcional al seu curriculum acadèmic, a resposta de una de meva. Per cert com la seva qualificaciò es "tant alta", encomana les respostes a la seva subordinada; serà per feina o per incapacitat?. Avui en dia fins i tot el fan tertulià a la Tv, i jo em pregunto, que pot aportar?

jesus@mansnetes.cat