Contacto
Com? comença tot
Inici
Sentencies acomiadam
Repercusions
El perquè?
Noticies
Premsa
Fins i tot TV
Com s'acaba?
Contacte
Aixì ho explico
Final
Fì de la Instituciò
A la meva esposa

  

JESÚS FERNÁNDEZ I POVILL  -Advocat-      

 

  •   Soc una persona amb idees de centre-esquerra i solidaritat

Web que intenta amb la máxima objectivitat i cura, explorar i explicar les seves vivéncies; i que no son poques:

  1. UNA DENÚNCIA DEVANT LA FISCALIA ANTICORRUPCIÓ DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUNYA.

  2.  I ara començarem un nou procès judicial per manca de democràcia i claretat per intentar "pertrexar-se" en el mando de la gestió de la Mùtua sanitàtia mes important de Catalunya, uns Srs. que gestionen ens vers els "seus" interessos. LA RAÒ SEMPRE SURT, com en diem, a la torta o a la volta qui la fa la paga.         link-1          link-2

  3. DOS ACOMIADAMENTS (DECLARATS  nuls PELS TRIBUNALS), el contingut dels Raonaments Juridis del segon acomiadament que fa el Tribulal Suprem no te desperdici, (pàrrafs 2 i 4). Qui els va promoure ho ha pagat, jo estic dintre de l'empresa, ell a l'atur i caducat; oi "Eduard"?.....

  4. UN TRASLLAT DE LLOC DE TREBALL A 200 Km. que ara no tè cap mena d'importància, fins i tot a mi m'ha servit per "donar-lis" on fa "mossa", tot i tenir que fer servir per guanyar-me als Tribunals a un "perjuro", el que fou cap de Sistemes d'informació.                  

    Com es pot endevinar la cosa promet, pero no aconsello, ni pel meu pitjor enemic que visqui els acontexements que jo he viscut en primera persona; bàsicament pel comportament de uns individus col·locats en el poder i que per aguantar i/o conservar la cadira son capaços de lo més increible. Ens diuen que no generalitzem, però ells s'agrupen igual que qual manada per una finalitat.

Espero poder ajudar a d'altres persones amb problemes laborals, donat que a la vegada soc Advocat, col. 634   I.C.A.TOR. 

  • Sense cap mena d'interés económic.

 

jesus@mansnetes.cat